close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Impreuna gasim cele mai bune solutii

  Proiectare

  Te implicam in toate fazele proiectului si ne aliniem cu toate propunerile tale integrandu-le inteligent in proiectul de utilare sau modernizare a service-ului auto pentru camioane

  Impreuna gasim cele mai bune solutii

  Proiectare

  Te implicam in toate fazele proiectului si ne aliniem cu toate propunerile tale integrandu-le inteligent in proiectul de utilare sau modernizare a service-ului auto pentru camioane

  SMI Global Tools Bucuresti

  PROIECTARE

  O proiectare inteligenta si bine organizata va fi baza unui service auto utilat cu produse de inalta calitate si fiabilitate astfel incat, potentialul serice-ului auto sa fie maxim.  Vrei sa contruiesti un service auto si vrei sa il utilezi cu aparatura si echipamente care sa functioneze conform legislatiei si unui concept uman favorabil? Vrei sa iti extinzi atelierul auto? Noi avem solutii pentru optimizarea si modernizarea spatiilor dedicate reparatiilor de camioane.

  Urmarim toate etapele si tinem cont de toate solicitarile clientilor nostri. Tinem cont de spatiu, de posibilitatea de extindere, de specificul atelierului si de bugetul pus la dispozitie de clienti. Calculam si optimizam fiecare element al proiectului pentru a garanta o buna executie si o dotare corespunzatare.

  SMI Global Tools Bucuresti

  Nevoile si cerintele tale sunt respectate

  Preferi anumite echipamente pentru utilarea si modernizarea service-ului auto? Ai o inclinatie catre anumiti furnizori sau producatori de aparatura si echipamente pentru dotarea service-urilor auto pentru camioane? Tinem cont de aceste aspecte si iti oferim solutii care sa fie conforme cu necesitatile tale.

  In partea de ofertare luam in calcul mai multe variante. Flexibili, ne place sa oferim clientilor nostri posibilitati si preturi competitive pentru un flux operational productiv si bine optimizat. Vei sti cum arata service-ul auto, unde sunt pozitionate echipamentele necesare pentru mecanica, tinichigerie, diagnoza, distributie, unde sunt pozitionate elevatoare (inclusiv elevatoare auto ingropate), cricuri hidraulice, compresoare si fiecare articol pentru fluidizarea operatiunilor intr-un mod logic si fara blocaje.

  Tinem cont de toate aspectele si luam in calcul si factorul uman pentru a evita orice tip de accidentare. Facem totul cu pasiune si rezultatele dovedesc ca suntem acolo unde trebuie sa fim. 

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.