close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  SMI GLOBAL TOOLS BUCURESTI

  Montaj

  Utilam si montam echipamentele pentru service-uri urmarind proiectul si asigurandu-ne de functionalitatea optima a tutor elementelor

  SMI GLOBAL TOOLS BUCURESTI

  Montaj

  Utilam si montam echipamentele pentru service-uri urmarind proiectul si asigurandu-ne de functionalitatea optima a tutor elementelor

  Montaj profesional

  PERSERVERENTA NE RECOMANDA

  Comercializam echipamente pentru service-uri auto de camioane si oferim solutii integrate pentru montarea si punerea in functiune a acestora. Fie ca este vorba de echiparea sau dotarea unui service de camioane nou sau modernizarea unui service existent, implicarea noastra este maxima.

  Montam echipamente profesionale pentru reparatii auto si urmarim respectarea tuturor parametrilor legislativi care se impun pentru siguranta oamenilor, masinilor si utilajelor. Urmarim o eficienta ridicata si oferim suport si solutii rapide pentru orice problema.

  Montam echipamente pentru service-uri auto atat pentru mecanica si tinichigerie cat si pentru partea electrica sau de electronica auto . Furnizam macarale pentru ateliere auto,  elevatoare auto (ingropate), carucioare pentru transportul rotilor, cricuri hidraulice, cricuri cu butelie, compresoare, scule si SDV-uri speciale pentru camioane.

  SMI Global Tools Bucuresti

  Montaj profesionist pentru echipamente de service auto

  Ne ocupam de toate aspectele care tin de dotarea unui service auto cu echipamente performante si profesionale. Suntem alaturi de clientii nostri cu servicii de consultanta si proiectare urmate de montarea profesionista a tutror echipamentelor furnizate pentru echipare de serveice-uri auto pentru camioane, ateliere auto si vulcanizari.

  Astfel, focusati pe satisfactia clientilor nostri, furnizam echipamente necesare si asiguram montajul acestora respectand standardele impuse pentru service-urile auto. Montam instalatii de distributie fluide, instalatii de recuperare ulei uzat, instalatii de exhaustare gaze de esapament, instalatii de furnizare aer comprimat si asiguram service si mentenata ori de cate ori este necesar.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.