close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  SMI GLOBAL TOOLS BUCURESTI

  Despre noi

  Echipamente pentru dotarea de service auto, ateliere auto, vulcanizari pentru camioane

  SMI GLOBAL TOOLS BUCURESTI

  Despre noi

  Echipamente pentru dotarea de service auto, ateliere auto, vulcanizari pentru camioane

  Suntem SMI GLOBAL TOOLS din BUCURESTI si din 2015 dotam si echipam service-uri auto pentru camioane cu toate echipamentele, utilajele si sculele necesare functionarii optime. Experienta si pasiunea pentru domeniul auto sunt completate de specializarea continua si deschiderea catre tot ce inseamna nou in tehnica pentru reparatii auto si camioane.

  Distribuim si montam echipamente, scule si unelte pentru service-uri auto necesare reparatiei de camioane. Colaborarile de succes cu furnizori de renume din domeniul produselor pentru utilarea serice-urilor auto, atelierelor auto si vulcanizarilor ne-au determinat sa ne diversificam paleta de servicii si sa distribuim inclusiv accesorii si protectii bul bar pentru camioane.

  Oferim clientilor nostri servicii de consultanta specializata, proiectare si montaj profesional pentru toata gama de echipamente pentru utilarea sau modernizarea de service-uri auto pentru camioane.

   

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.